Go75 Blog

The Digital Filmmaker

Lees de blog
Unmute

The “internet” is no longer flat

Storytelling in Virtual Reality
“Creating 3D worlds is still the future of VR for now. Real-time motion capture for VR films has its limits, because it is interactive.” words by: Jean Mariotte

Immersive content
Wanneer we 360 video onderzoeken blijkt dat er 28,81 procent meer kijkdichtheid is en het dubbele aantal kijkers bekijkt de video tot het einde!
Wat kan virtual reality bieden voor marketeers die niet kan worden geleverd door het andere, meer gevestigde (lees: goedkoper en makkelijker te beheren) technologie? Het antwoord is emotionele betrokkenheid.

Read more

Medialandschap

In de afgelopen 7 jaar is er veel veranderd in de media. De komst van Youtube en de opkomst van de social media. Wil je weten wat er staat te veranderen. Kijk dan eerst eens terug. De uitgevers hebben hun positie in het medialandschap moeten aanpassen. (blendle) .

De consument wordt ook producent van media. Bekijk de populariteit van vloggers eens. Zo kan Iedereen verbonden met het internet en toegang tot online en social media kan in theorie een groot publiek bereiken.

Read more

Digital Filmmaker

Go75 Digital Filmmaker & Video Editor

Go75 is een Digital filmmaker & Video Editor die korte films maakt voor bedrijven en instellingen.
Doelgerichte videocommunicatie. Efficiënt en effectief door gebruik te maken van jaren lange ervaring in de televisiewereld en corporate video opdrachten.
Go75 produceert, filmt én doet de montage. Go75 is een webvideo specialist en staat voor de Goldenratio in online video.
Bel gerust voor vragen 06-20323675.

Read more

Smit Mode Schoenen

Smit Mode Schoenen sinds 1936

Ieder mens loopt in z’n leven gemiddeld vier keer de wereld rond. Goede schoenen maken dat een stuk makkelijker…Bij Smit Schoenen Mijdrecht weten ze dat al 80 jaar als geen ander.

Smit Schoenen heeft een zeer uitgebreid assortiment voor heren, dames en kinderen. Met name voor onze kinderschoenen komen steeds vaker ook nieuwe klanten uit de weide omgeving naar Smitschoenen toe, veel collega’s verkopen geen kinderschoenen meer. Hier is er volop keus!

Kopen in je eigen dorp

Het doet me goed om te merken dat veel klanten regelmatig bij ons terugkomen, zegt jacqueline Smit. We hebben blijkbaar een hoge gunfactor. Echt Super! Kopen in je eigen dorp is belangrijk om het hier leefbaar te houden. Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat iedereen over een jaar of 10 met een 3D-printer exact de maat van zijn schoenen kan maken. Maar in ga onze toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Solar Powered boat TU Delft – HP

Wij geloven dat zonne-energie de toekomst heeft dankzij haar simpliciteit en toepasbaarheid. Om deze duurzame innovatie op de kaart te zetten, ontwerpt en produceert ons team van 28 studenten van de TU Delft een solar boat op draagvleugels.

Read more

CONTACT!

In 2017 zal social media (waaronder ook video) een grote groei doormaken op het gebied van marketing. Denk aan inzetten van Live Video en 360-graden video's. Go75 is inzetbaar voor diverse online én offline video projecten.